Mijn naam is Karin Burm, ben geboren in 1968, en samen met mijn dochter Merel woon ik in Oosterhout Nbr. Graag wil ik u voorstellen aan mijn grote hobby…..airbrushen. Een jaar of zeven geleden heb ik workshops gevolgd bij J.P. Nijs in Waalwijk. Omdat ik in het begin nog geen streep kon zetten zonder mijn adem in te houden ben ik erg blij dat ik tijdens de lessen zoveel heb geleerd. Bij airbrushen maak je gebruik van een compressor met daaraan vast een pistooltje. Hier zit een klein reservoir op waar je de verf in doet. Door middel van luchtdruk kun je dan verf op bijv. je papier spuiten. Door een hendel kun je de lucht doseren en daardoor ook de verf.

Na al die jaren vind ik het nog steeds erg leuk en heb al een groot aantal schilderijen en muurschilderingen gemaakt. Ook met het beschilderen van uit mdf gemaakte figuren, met airbrush of met de kwast, kan ik me goed bezighouden.

Bij projecten kunt u hier een aantal voorbeelden van zien. Het was bijvoorbeeld erg leuk om op de KBS De Hobbit de muur in de gymzaal voor de kleintjes te mogen schilderen. De gezichtjes van de kinderen als ze voor het eerst het zaaltje binnenkomen is geweldig. En als je gaat stemmen sta je dus ook niet meer naar een saaie muur te kijken.

Bij The Making of… kun je zien hoe enkele projecten tot stand zijn gekomen.

Heeft u interesse in een van de schilderijen of vragen, neem dan contact op via het contactformulier. Ook als u bijv. een naambordje of een jubileumplaatje wilt in mdf kunt u mij een bericht sturen.

Misschien zoekt u nog een leuk kinderfeestje. Wat denkt u ervan om samen met de kinderen op canvas-schilderijtjes hun naam in graffiti stijl te schilderen. Voor informatie kunt u mij via het contactformulier een bericht sturen.